Hewitt-Fishpřidáno: 10.02. 17:51  

Hewitt-Fish
Kurz : 2.02
Příležitost : zápas
Tip : 2
Důvěra : 4/10
Datum zápasu : 11.02. 05:00
Ked som videl tento zapas, povedal som - skusim to. O tenise mam urcite najvacsi prehlad so vsetkych sportov. Co sa tyka vzajomnej bilancie, vedie Hewitt 2-1, avsak jediny zapas hrany na harde vyhral v roku 2008 na podobneom povrchu ako je v San Jose Mardy Fish.
Fish je hrac s vybornym servisom, hrou servis-voley a tvrdymi udermi do zakladnej ciary. Jeho nevyhodou je hlavne nevyrovnanost vykonou a to, ze sa nedokaze presadzovat na pomalsich povrchoch. Avsak ten v San Jose je jemu ako sity na mieru. Domace prostredie, minuly rok tu az po tuhom boji prehral s neskorsim vitazom Roddickom. Fish je typicky hardovy hrac, mnohy si asi pametate ako dokazal zdolat minuly rok Federera.
Hewitt sa vracia po zraneni, predvadza zatial priemerne vykony. V Hompman cupe tesne vyhral nad Hrbatym a Kieferom, prehral s Blakom, na AO prehral v uvodnom kole s Gonzalesom. Je to obrannejsi typ hraca. V San Jose sa mu sice v minulosti darilo, ale napodledy tu hral pred tromi rokmi a to bol predsa len v inej forme ako je dnes.
Domace publikum bude stat za Fishom, ktory ked zahra dobre moze porazit az na par vynimiek kazdeho. Verim vyssiemu kurzu a domacemu prostrediu - 2.
Autor: Romanko99Analýz: 0OK: 0KO: 0yeld: 0 %Zisk: 0zpět 
celkem uživatelů: 1981 přihlášených uživatelů: 3 podaných tiketů(nevyhodnocených): 77
© Copyright PROFIBET.EU 2009
Najlepsie online casino – ako si vybra poctivé kasíno – prostí hacky do života
Všetky práva vyhradené