N.Jersey-NY Island.přidáno: 11.02. 09:17  

N.Jersey-NY Island.
Kurz : 1.64
Příležitost : zápas
Tip : 1
Důvěra : 8/10
Datum zápasu : 12.02. 01:00
Dnes opät vsádzam na NHL. Yslanders táto sezona nevychádza ale to asi pre nikoho kto sleduje tuto sezonu NHL nie je prekvapením. Nachádzajú sa na poslednom mieste celej súťaže.Na konte majú len 38 bodov. Svetlým zjavom v mužstve ostrovanov je len obranca Streit ktorý vedie klubovú produktivitu. Darí sa celkom aj veteránom Guerinovi a Weightovi . Ale brankárom Islanders sa veľmi nedarí a DiPietro je opať zranený.Na listine zranených majú aj útočníkov Thompsona so Sillingerom a obrancov Pocka, Meyera a Suttona.
Devils vedú Atlantickú divíziu a sú zároveň na 3. priečke východnej konferencie a majú 71 bodov. Devils majú skvelú ofenzívnu silu na čele s hráčmi ako Parise, Elias, Zajac Langerbruner, Gionta či Zubrus, po zranení sa do formy dostáva aj Rolston. Obrana má tiež pevné základy, najviac však vyčnievajú Oduya, Martin a White. Aj keď zranený je podľa mňa stále najlepší golman NHL Brodeur jeho miesto fantasticky zastáva Clemmensen.Okrem Brodeura nie je zranený nikto.
Islanders je podľa môjho názoru najslabším týmom NHL popráve, navyše Devils sa v poslednej dobe darí a medzi týmito súpermi sa odhrohali v tejto sezóne už 3 stretnutia a zakaždým boli úspešejší Diabli a nevidiím žiadny dôvod prečo by sa dnes malo niečo meniť. Verím domácim a preto dava tip 1
Autor: Miso22Analýz: 0OK: 0KO: 0yeld: 0 %Zisk: 0zpět 
celkem uživatelů: 1981 přihlášených uživatelů: 3 podaných tiketů(nevyhodnocených): 77
© Copyright PROFIBET.EU 2009
Najlepsie online casino – ako si vybra poctivé kasíno – prostí hacky do života
Všetky práva vyhradené