Mělník-Kolínpřidáno: 14.02. 12:28  

Mělník-Kolín
Kurz : 2.55
Příležitost : zápas
Tip : 2
Důvěra : 2/10
Datum zápasu : 14.02. 18:00
Mělník v poslední době nezažívá dobré období. V minulém domácím utkání sice dokázal získat bod za prohru v prodloužení proti silnému Milevsku, ale nelze opomenout, že posledních osm utkání v řadě prohrál. Navíc bude mít i problémy se setavou. Pravděpodobně nenastoupí zraněný brankář Fikrt, dále nenastoupí TOP útočník týmu Jakeš a obránce Ton, kteří jedou do Číny na universiádu.
Mladý kolínský tým podává poslední dobou solidní výkony, hlavně na domácím ledě. V posledních dvou utkáních dokázal dvakrát zvítězit, když na domácím ledě nejprve porazil v poslední době dobře hrající Klášterec 5:1 a v minulém zápase i s trochou štěstí porazil v divokém zápase Sokolov 7:6. I Kolínu bude chybět TOP útočník Kubišta, který rovněž jede na universiádu, ale ten v poslední době hrál spíš za prvoligový Hradec.
Výše kurzu ma Kolín mě docela překvapila. Šance vidím 50:50, Kolín má v poslední době lepší formu než Mělník, co se absencí týká je na tom Mělník hůře, takže jedinou výhodou Mělníka je domácí prostředí. I přes pěkný kurz bych to s vkladem moc nepřeháněl.
Autor: RonisekAnalýz: 0OK: 0KO: 0yeld: 0 %Zisk: 0zpět 
celkem uživatelů: 1981 přihlášených uživatelů: 4 podaných tiketů(nevyhodnocených): 87
© Copyright PROFIBET.EU 2009
Najlepsie online casino – ako si vybra poctivé kasíno – prostí hacky do života
Všetky práva vyhradené