Ajax-Feyenoordpřidáno: 15.02. 11:00  

Ajax-Feyenoord
Kurz : 1.55
Příležitost : zápas
Tip : 1
Důvěra : 7/10
Datum zápasu : 15.02. 12:30
Dnes po obědě se odehraje jeden z klasických zápasů Eredivisie mezi týmy z velkou tradicí a jménem.
Tuto sezónu má ale trošku jinou příchuť, povětšinou se totiž Ajax a Feyenoord nacházejí na podstatně lepších příčkách, než je čtvrtá, respektive dvanáctá.
Oba týmy jsou totiž v krizi. Hosté v "celosezónní", Ajax jen v krátké, neboť v posledních zápasech ztratil neuvěřitelně hodně bodů. Bohužel pro ně (či snad alespoň bohudík?) ovšem povětšinou nebyli horší, ale co jsem měl možnost vidět a hlavně z názorů.. zkrátka jim to tam nepadalo.
Na to se ovšem nesmí vymlouvat a poslední zápas byl vyloženě zkrat.
Nyní se svěřenci Van Bastena musí dívat dopředu. Jak sám zmínil, další zápasy budou o něčem jiném. Proti Feyenoordu jsou hodně namotivovaní.
Stále jim chybí ta stejná plejáda hráčů, ale tomu nepřikládám výrazný význam.
Dost hráčů chybí i Feyenoordu, tam vidím problém větší, ale i tak to není žádná momentální záležitost.
Feyenoord se asi krapet proti očekávání nedokázal tak moc zvednou a zatím stále bojuje v horším středu tabulky. Poslední zápasy jsou bodově lepší, ale když uvážíme, že hráli doma se Spartou a Groningenem, není jeden vstřelený gól žádný zázrak.
V tomto zápase čekám návrat Ajaxu, bojím se ale už říci navrát do stíhací jízdy za titulem, proto raději použiji navrát do boje o špici.
Věřím, že se Van Bastenovi podařilo po posledním zápase s hráčů vyhnat myšlenky na minulost a zaměřili se na Feyenoord, který je dle mého v horší momentální formě (o celkové ani nemluvím). V domácím prostředí by je měli udolat a pokud by první branku vstřelili brzo, neviděl bych černě ani vítězství o více branek.
Já ale zůstávám u HW, neboť to může být i tuhý boj.
Autor: RonisekAnalýz: 0OK: 0KO: 0yeld: 0 %Zisk: 0zpět 
celkem uživatelů: 1981 přihlášených uživatelů: 3 podaných tiketů(nevyhodnocených): 77
© Copyright PROFIBET.EU 2009
Najlepsie online casino – ako si vybra poctivé kasíno – prostí hacky do života
Všetky práva vyhradené