Del Potro-Štěpánek R.přidáno: 20.02. 12:12  

Del Potro-Štěpánek R.
Kurz : 2.02
Příležitost : zápas
Tip : 2
Důvěra : 7/10
Datum zápasu : 20.02. 20:20
No že by byl DEL POTRO až takovým favoritem se mě moc nezdá, hraje sice v hale obstojně a bilance 4-1 je velmi dobrá ale našeho tenistu bych určitě v této fázi sezony stavěl minimálně na stejnou rovinu jako hráče z Argentiny.
Štěpánek má bilanci v hale 7-0 a vyhrál letos již dva tituly na okruhu ATP a přehrává jednoho soupeře za druhým. Na něj ale těžké sázet protože má výpadky do jisté míry vím asi proč ale je to na dlouhé povídání a lidé tomu musí být nakloněni aby věděli o co jse , pouze prozradím že oba jsme ve znamení Střelce a ten má jednu špatnou vlastnost že hraje o všechno hned a nevyčkává.
Myslím že na jeho tenisu je to vidět, sice umí měnit rytmus hry ale jak je malinká možnost už je u sítě a snaží se zakončit.
Duel výše jmenovaní mezi sebou dosud nesehráli a tak jedíným srovnáním je duel obou tenistů v San Jose kdy se oba střetli s výborně hrajícím Fishem . Del Potro odešel hladce poražen 3-6.4-6, kdežto Štepánek američana porazil ve finále 3-6,6-4,6-2. Včera přehrál hladce Koubka který je sice z formy ale v hale hraje solidně 6-2,6-4. Del Potro porazil včera Gulbise 6-4,6-3 a tak to bude boj ale že by Del Potro byl tak vysokým favoritem se mě prostě nezdá a tak sice nevyzpytatelného ale našeho hráče.
Autor: aleniceAnalýz: 0OK: 0KO: 0yeld: 0 %Zisk: 0zpět 
celkem uživatelů: 1981 přihlášených uživatelů: 2 podaných tiketů(nevyhodnocených): 75
© Copyright PROFIBET.EU 2009
Najlepsie online casino – ako si vybra poctivé kasíno – prostí hacky do života
Všetky práva vyhradené