Nottingham-Derbypřidáno: 21.02. 08:07  

Nottingham-Derby
Kurz : 2.83
Příležitost : zápas
Tip : 2
Důvěra : 7/10
Datum zápasu : 21.02. 14:00
Utkání 2.anglické ligy mezi Nottinghamem Forest a Derby County přinese utkání , které bude dle mého pohledu velmi zajímavé .

Utkají se v něm 2 celky , které pomýšlely na jiné místa a tak Nottingham se krčí na 20 . pozici a má jen 2 body náskok na sestup .

Derby na tom neni o mnoho lépe a to hlavně díky útoku , který byl velmi slabý na poměr šancí byl nulový ( 1,1 golu na zápas), ale od příchodu Chrise Portera do útoku , kterého Derby koupily za necelých půl milionu eur z Motherwell se vše dost změnilo .

Poslední tři zápasy Nottingham Forest hrál špatně a na jejich obranu - hrál z velmi silnými tými! doma s QPR pouze remizoval 2:2 a pak jel 2 x ven . Nejdříve navštívil Birmingham kde prohrál 2:0 a minulý týden hrál v Ipswich s další prohrou 2:1 .
Derby odehrálo poslední 3 utkání famózně a jejich výhra nad Coventry 2:1 byla ještě vydřená ,ale další zápas v Plymountu už byl jak strojový a 3:0 na venkovním hřišti byla pro mnohé překvapením! V tomto utkání útočník Hulse Rob , který ucítil konkurenci v týmu začal hrát to co se po něm chtělo ( dávat góly ) . Poslední utkání hrálo Derby doma a úplně deklasovaly celek Blackpoolu , který v danou chvíly byl před nimi a výsledek 4:1 byl zásluhou hlavně prvotřídní zálohy , které vyhrála zapas . Hlavní osoba utkání byl Commons Kris který zaznamenal 2 góly a podle odborníků to byl hlavně on kdo toto utkání dotáhl k výhře !

Pro mě je toto utkání jasná záležitost a budu dávat na Derby za nádherný kurz . Zápas se hraje 21.2. již ve 14:00 hod .
Autor: BlackmanAnalýz: 1OK: 0KO: 1yeld: -4.86 %Zisk: -7zpět 
celkem uživatelů: 1981 přihlášených uživatelů: 2 podaných tiketů(nevyhodnocených): 76
© Copyright PROFIBET.EU 2009
Najlepsie online casino – ako si vybra poctivé kasíno – prostí hacky do života
Všetky práva vyhradené