Ajax-Fiorentinapřidáno: 26.02. 09:50  

Ajax-Fiorentina
Kurz : 3.14
Příležitost : 1.poločas
Tip : 2
Důvěra : 6/10
Datum zápasu : 26.02. 20:45
26.02. - Ajax - Fiorentina (UEFA)


Tento zápas je pro "mě" jasnou záležitostí

Ajax předvedl velké překvapení na úkor favorita v prvním utkání kdy zvítězil 1:0 gólem Kennedy Bakirciogluha. Zápas se vyvíjel dle očekávání a Fiorentina se pustila do velkého tlaku , ale v 60. minutě dostala gól a pak už neprošla přes obranu hostí . Vyrovnání měl v 68. minutě Riccardo Montolivo, ale jeho průnik znovu zastavil výborně chytající Stekelenburg. a tak nakonec prohrála .

Dnes bude utkání trochu jiné , ale ne o mnoho a dle mého názoru budou znovu Italové co budou určovat styl hry . Je to jeden z TOP týmů velmi kvalitní soutěže jakou Italská SERIE A je !
Fiorentina je připravena nechat na hřišti vše a ví jak na to ...Je to jeden z týmů co mu pohárové soutěže svědší . Na tiskové konferenci byli řečeno , že je za nimi pouze půlka dvou zápasů a jeden gól nic neznamená !

Týmový charakter je na vysoké úrovni a to týmu může jen prospět .
Poslední utkání sehrané na domácím hřišti s Chievem 2:1 jen povzbudila Italský tým , že i přes prvotřídní obranu můžou projít a rozdávat góly .

Ajax je kvalitní tým hlavně směrem do útoku a věřím , že se do některých šancí také dostane , ale dnes je vše rozložené pro Fiorentinu . Utkání se hraje dnes ve 20:45 hod.

vklad: 6/10
tip: 2
kurz: 3,14
Autor: BlackmanAnalýz: 1OK: 0KO: 1yeld: -4.86 %Zisk: -7zpět 
celkem uživatelů: 1981 přihlášených uživatelů: 4 podaných tiketů(nevyhodnocených): 87
© Copyright PROFIBET.EU 2009
Najlepsie online casino – ako si vybra poctivé kasíno – prostí hacky do života
Všetky práva vyhradené