Ferrer-Gasquetpřidáno: 27.02. 12:39  

Ferrer-Gasquet
Kurz : 1.62
Příležitost : zápas
Tip : 1
Důvěra : 8/10
Datum zápasu : 27.02. 16:05
Španělský zarputilec má s francouzským hezounem bilanci 3-1 a dnes s velkou pravděpodobností jí bude mít 4-1.
Gasquet zatím moc nenaplňuje předpoklady že bude stálým top hráčem, jeho výkonost šla dolů . Ne že by neuměl to on umí ale není takový zarputilec, když má den dokáže výmést z kurtu každého, ale on je takový elegán a trošku větroplach nemá ten bojový zápal, občas jsem si všimnul že má potíže s fyzičkou prostě přesně pravý opak Ferrera.
To je příkladný bojovník - pravý Beran, nic není ztraceno, každý míček se snaží doběhnout a tím dává najevo soupěři že to nebude mít tak jednoduché. Občas klame zdání že zápasy vypouští a prohrává výrazným rozdílem ale není to pravda , jen mu nechodí do hřiště jeho vítězné míče protože jsem ještě neviděl že by ve hře vyčkával až soupeř udělá chybu to není rozhodně jeho styl.Riziko to samozřejmě je ale jeho hra jiná nebude a tak je potřeba s tím trošku počítat.
V Dubaji Ferrer hraje lepší tenis než Gasquet, který měl problémy již s Bollelim a ten se nemůže v současné době srovnávat s Ferrerem. Ferrer až na první zápas s Ljubičičem neztratil set a na betonu hrál dobře již v Johannesburghu kde prohrál v semifinále se krajanem Gasqueta s Chardym.
Možná že Gsquetovi pomohl den volna když nehrál neboť Murray zápas skrečnul pro zranění.
Spíše si myslím že mu to pomůže tak na první set ale ten tvrdohlavec co lítá s jednoho rohu do druhýho a jeho startovní rychlost je jedna z nejlepších na okruhu mu nic nedaruje a prostě ho utahá a vyhraje.
Autor: aleniceAnalýz: 0OK: 0KO: 0yeld: 0 %Zisk: 0zpět 
celkem uživatelů: 1981 přihlášených uživatelů: 1 podaných tiketů(nevyhodnocených): 77
© Copyright PROFIBET.EU 2009
Najlepsie online casino – ako si vybra poctivé kasíno – prostí hacky do života
Všetky práva vyhradené