Monfils-Acasusopřidáno: 27.02. 21:56  

Monfils-Acasuso
Kurz : 1.99
Příležitost : zápas
Tip : 2
Důvěra : 8/10
Datum zápasu : 28.02. 04:00
Řekl bych že znovu nadhodnocený kurs na hráče který je výše na žebříčku ATP a moc nebere zřetel na jakém povrchu se hraje.
Monfils je dobrý hráč a postavení na žebříčku to dokazuje ale na antuce to není top hráč. má odehrané jenom tři utkání a ve všech měl problémy s Mayerem ho podle mne zachránila indispozice argentince. V každém zápase ztratil jeden set a dnes narazí na jednoho z nejlepších hráčů na antuce co momentálně tyto turnaje nabízí, má bilanci 12-3 a porazili ho pouze dva top hráči na antuce .Gonzáles Fernando a dvakrát Tommy Robredo. Toho však včera porazil i když Robredo už byl úspěchem trochu ovíněn a koncetrace tak nemusela být na výši. Acasuso je pořádný pořízek a s jeho hrou bude mít elastický a jako gepart se pohybující Monfils problémy protože ty měl už s jinými antukáři. Občas taky pán Monfils dokáže utkání odchodit když nemá den a to je taky občas jeho problém.
Antuka žebříčkové postavení maže a jde o vyrovnaný zápas a Monfils zas takový favorit v tomto utkání není a argentinec je momentálně na stejné úrovni jako francouz .
Autor: aleniceAnalýz: 0OK: 0KO: 0yeld: 0 %Zisk: 0zpět 
celkem uživatelů: 1981 přihlášených uživatelů: 3 podaných tiketů(nevyhodnocených): 86
© Copyright PROFIBET.EU 2009
Najlepsie online casino – ako si vybra poctivé kasíno – prostí hacky do života
Všetky práva vyhradené