Skelleftea-Färjestad 3.z.přidáno: 23.03. 11:45  

Skelleftea-Färjestad 3.z.
Kurz : 1.32
Příležitost : zápas
Tip : x2
Důvěra : 8/10
Datum zápasu : 23.03. 19:00
Osmičku dávám málokdy, ale zde je myslím na místě.
FBK vede v sérii 2-0 na zápasy a druhý vyhrál rozdílem třídy 6-0. Hosté upustili od opatrné hry a chtěli srovnat sérii na 1-1 a tak hráli dopředu. Risk nevyšel a byl z toho debakl. Ž e to nevyšlo je zásluha brankáře Gustavssona jak zde již naznačil Banán Miro neboli ukecaný banán , který zlikvidoval šance Skellettey a má v této sérii druhý shoutout. Navíc se blýskl hattrickem Eero Somervuori a bylo po šancich pro hosty.
Dnes je jedno jestli budou domácí hrát útočně nebo dozadu, pokaždé v tom bude nebezpečí. Když hru otevřou stojí jim v cestě Gustavsson a tím vzniká prostor pro brejky. Když budou hrát opatrně nejso sto dopravit puk do branky a Fbk to nebude otevírat, proč taky vede 2-0 na zápasy a hrát musí domácí , klidně si počká na nějakou šanci a hraje trpělivě klidně přivede zápas do prodloužení. To bylo vidět jak v sérii s Brynas taK ted.
Spíše si myslím že bude dvojka, protože Skelleftea není schopna překonat obranu FBK a dostat takový debakl to zatřese i se silnějším týmem.
Sumasumárum hosté budou hrát na jistotu a hlavně dokážou dát gol což je v této sérii rozhodující a v základní hrací době neprohrají.
Autor: aleniceAnalýz: 0OK: 0KO: 0yeld: 0 %Zisk: 0zpět 
celkem uživatelů: 1981 přihlášených uživatelů: 3 podaných tiketů(nevyhodnocených): 86
© Copyright PROFIBET.EU 2009
Najlepsie online casino – ako si vybra poctivé kasíno – prostí hacky do života
Všetky práva vyhradené