Sev.Irsko-Slovinskopřidáno: 01.04. 19:25  

Sev.Irsko-Slovinsko
Kurz : 2.24
Příležitost : zápas
Tip : 1
Důvěra : 7/10
Datum zápasu : 01.04. 20:45
Dnes se hraje i kvalifikace o mistrovství světa ve fotbale v JAR zápasem v Severním Irsku.Pro mě je to favorit tohoto zápasu.Severní Irsko se bude před domácím publikem snažit o čtvrté vítězství v řadě. Vedoucí celek třetí skupiny ale narazí na velmi těžkého soupeře, jímž bude tým Slovinska. Domácí po nepovedeném úvodu kvalifikace nabrali ten správný směr a vyhráli tři poslední zápasy, což jim vyneslo průběžné vedení ve skupině 3. V sobotu si poradili i s polskou reprezentací, nad kterou zvítězili těsně 3:2.
Velké pochybnosti visí nad startem hráče skotského Motherwellu Stevena Craigana, jenž musel kvůli zranění lýtka vynechat úterní trénink. Zcela určitě nenastoupí Chris Brunt, který si odpykává karetní trest. Naopak na soupisku se vrací Steve Davis a George McCartney.
Pokud Slovinsko zvítězí, jeho šance na postup na světový šampionát bude stále velmi reálná. Pokud Slovinsko zvítězí, jeho šance na postup na světový šampionát bude stále velmi reálná. Nicméně Slovinsko sbírá body spíše na domácím stadionu, z celkových osmi bodů, které zatím týmu zajišťují čtvrtou pozici, jich získalo hned sedm v Mariboru. Poslední bod vydřený na domácí půdě je ale pro Slovince velmi cenný, v sobotu totiž uhráli doma bezbrankovou remízu s Českou republikou. Slovinsko se může ohlížet na poslední vzájemný duel se Severním Irskem, jehož výsledek určitě bude chtít zopakovat.Jediným hráčem, který bude hostujícímu celku v utkání scházet, je Mirnes Sisic, který v sobotním duelu viděl druhou žlutou kartu a musí si tak odpykat trest.Domácí by měli porazit Slovince o gól,doma je doma.MD.
Autor: lampard70Analýz: OK: KO: yeld: %Zisk: zpět 
celkem uživatelů: 1981 přihlášených uživatelů: 1 podaných tiketů(nevyhodnocených): 80
© Copyright PROFIBET.EU 2009
Najlepsie online casino – ako si vybra poctivé kasíno – prostí hacky do života
Všetky práva vyhradené