Djokovic-Tsongapřidáno: 01.04. 20:46  

Djokovic-Tsonga
Kurz : 1.84
Příležitost : zápas
Tip : 1
Důvěra : 7/10
Datum zápasu : 01.04. 21:05
Djokovič zatím neprožívá povedenou sezonu, ale v posledních 7 utkáních 6x dokázal zvítězit a ukázal, že sesadit ho z 3.místo světového žebříčku nebude nic lehkého. Jediným jeho přemožitelem se stal američan Andy Roddick, který Djokoviče porazil i zatím na jediném letošním grandslamu AO. V předchozích kolech v Miami si Novak poradil s Dancevicem, Mathiem a Berdychem. Všechny svoje soupeře doslova smetl z kurtu, jeho soupeři dokázali uhrát pouhých 15 her ve 3 zápasech, což bezpochyby znamená, že Djokovič je zpět a bude si dělat zálusk na zisk titulu z prestižního turnaje serie Masters v Miami na Floridě.

Francouz Jo-Wilfried Tsonga se letos radoval ze dvou vyhraných turnajů (Marseille a Johannesburg) . Na amerických kurtech má letos bilanci 4-1. Jeho přemožitelem byl pouze rus Igor Andrejev (7:5,6:4). V Miami si Tsonga poradil s Callerim, Kendrickem a naposledy s krajanem Simonem, kterého udolal až ve 3 setech.

Vzájemná bilance hovoří jednoznačně pro Tsongu, který od loňského finále AO srba porazil 4x, ale v tomto utkání by měl pomyslné misky vah naklonit na svou stranu světová trojka Novak Djokovič a výhrou nad Tsongou postoupit do semifinále turnaje série Masters v Miami.
Autor: hotar1991Analýz: 0OK: 0KO: 0yeld: 0 %Zisk: 0zpět 
celkem uživatelů: 1981 přihlášených uživatelů: 4 podaných tiketů(nevyhodnocených): 81
© Copyright PROFIBET.EU 2009
Najlepsie online casino – ako si vybra poctivé kasíno – prostí hacky do života
Všetky práva vyhradené