Murray A.-Verdascopřidáno: 01.04. 21:29  

Murray A.-Verdasco
Kurz : 1.47
Příležitost : zápas
Tip : 1
Důvěra : 8/10
Datum zápasu : 02.04. 19:05
Andy Murray navázal na vynikající výsledky z loňské sezony a letos prožívá zatím fantastickou sezonu. Triumfoval na exhibici v Abu Dhabi, na podnicích v Dauhá a Rotterdamu. Dostal se do finále v minulém týdnu v Indian Wells, kde podlehl světové jedničce Nadalovi. Murray si v Miami poradil v 1.kole s argentincem Juanem Monacem až ve 3 setech, ale v dalších dvou kolech postoupil velmi přesvědčivě, (2.kolo: Massu 2:0) ve 3.kole z kurtu vyprovodil srba Troického, kterému dovolil pouze jednu jedinu hru (6:1,6:0).

Fernando Verdasco je největším překvapením této sezony, na letošním AO se dostal až do semifinále, kde podlehl v pětisetové bitvě krajanovi Nadalovi. Na cestě do semifinále vyřadil taková jména jako Štěpánek, Tsonga a hlavně právě svého soupeře v tomto utkání. Na turnaji v Indian Wells Verdascovi zastavil cestu do semifinále fenomén Roger Federer. Verdasco se opírá hlavně o velmi slušný servis a o přesnou a tvrdou hru od základní čáry.

Murray má v letošním roce úchvatnou bilanci 21 výher a 2 prohry. Právě jedna prohra byla s Verdascem, ale jednalo se ze strany Murrayho o denní výpadek, jinak předvádí fantastický tenis, jak jinak si vysvětlit, že v tomto roce už 3x porazil Federera a 2x Nadala. Murray by měl v tomto zápase oplatit Verdascovi prohru z AO a dokázat mu tak, že to byla jedna velká náhoda.
Autor: hotar1991Analýz: 0OK: 0KO: 0yeld: 0 %Zisk: 0zpět 
celkem uživatelů: 1981 přihlášených uživatelů: 2 podaných tiketů(nevyhodnocených): 77
© Copyright PROFIBET.EU 2009
Najlepsie online casino – ako si vybra poctivé kasíno – prostí hacky do života
Všetky práva vyhradené