K.Vary-Slavia 1.z.přidáno: 02.04. 15:10  

K.Vary-Slavia 1.z.
Kurz : 1.42
Příležitost : zápas
Tip : 1x
Důvěra : 8/10
Datum zápasu : 03.04. 17:00
Obhájce titulu pražská Slavia utekla ve čtvrtfinále doslova hrobníkovi z lopaty, když dokázala otočit stav z 1:3 na konečných 4:3. Velký podíl na tomto obratu měla dvojice Jaroslav Bednář a Roman Červenka. V semifinále slávisté vyřadili překvapení letošního ročníku Plzeň vedenou fenomenálním Martinem Strakou, ale i s Plzní si družina trénera Růžičky dokázala poradit a zaslouženě postoupila do finále.

Karlovy Vary začali svou pouť za obhajobou vicemistra ELH proti Litvínovu se kterým si nedělali příliš dlouhou práci a oslabený severočeský klub smetli 4:0. V semifinále se Karlovy Vary utkali s jedním z hlavních favoritů na zisk titulu Spartou, ale svěřenci trenéra Josefa Palečka vynikajícím týmovým výkonem Spartu zaskočili a když zvládli všechny domácí zápasy mohli se zaslouženě radovat z postupu do finále, kde opět tak jako před rokem narazí na Slavii. Hlavní zbraní západočeského týmu je golman Lukáš Mensator, který doslova vymazal střelce Litvínova a Sparty, ve vynikající formě se také nachází dvojice Kumstát - Skuhravý. Obraně šéfuje matador Josef Řezníček.

Mužstvo Karlových Varů je o hodně zkušenější než loňský rok a to by se mělo projevit i v tomto utkání. Vary jsou doma nesmírně silné, v letošním play off zvítězili na domácím ledě 5x v základní hrací době a to by se mělo opakovat i nyní, ale já volím opatrnější tip na neprohru domácích.
Autor: hotar1991Analýz: 0OK: 0KO: 0yeld: 0 %Zisk: 0zpět 
celkem uživatelů: 1981 přihlášených uživatelů: 3 podaných tiketů(nevyhodnocených): 78
© Copyright PROFIBET.EU 2009
Najlepsie online casino – ako si vybra poctivé kasíno – prostí hacky do života
Všetky práva vyhradené