Fulham-Liverpoolpřidáno: 04.04. 10:22  

Fulham-Liverpool
Kurz : 1.60
Příležitost : zápas
Tip : 2
Důvěra : 8/10
Datum zápasu : 04.04. 18:30
Fotbalisté Liverpoolu v posledních dnech předvádí opravdu fantastický fotbal. Jejich poslední zápasy proti Manchesteru United, Aston Ville, Sunderlandu a Realu Madrid v Lize Mistrů byly dokonalým představením a ukázkou jak se má hrát fotbal. Do vynikající formy se opět dostáva španělský toreador Fernando Torres, který ve spolupráci se Stevenem Gerrardem tvoří doslova smrtící dvojici pro obrany soupeře. Obrana, které kraluje Pepe Reina hraje velice jistě a také je to vidět na výsledcích mužstva (v posledních čtyřech zápasech obdržel Liverpool pouze jeden gol a to ještě z pokutového kopu). Rafa Benítez si může oddychnout protože smlouvy prodloužili dva velice důležití hráči pro LFC a to Gerrard s Kuijtem. Na marodce jsou pouze Hyppia, Benayoun a Degen.

Fulham se v posledních dvou kolech opět posunul v tabulce Premier league nahoru. Po výhrách nad Blackburnem a především doma nad Manchesterem United (2:0) se svěřenci Roye Hodgsona dostali až na 9.příčku. Manažer Fulhamu nemusí řešit žádné absence v týmu, což je pro něj určitě velká výhoda.

Liverpool by měl ukázat v tomto zápase větší kvalitu na každém postu a z Fulhamu si přivést všechny 3 důležité body, které budou hrát v konečném účtování v boji o titul velkou roli.
Autor: hotar1991Analýz: 0OK: 0KO: 0yeld: 0 %Zisk: 0zpět 
celkem uživatelů: 1981 přihlášených uživatelů: 2 podaných tiketů(nevyhodnocených): 78
© Copyright PROFIBET.EU 2009
Najlepsie online casino – ako si vybra poctivé kasíno – prostí hacky do života
Všetky práva vyhradené