Murray A.-Djokovicpřidáno: 04.04. 12:51  

Murray A.-Djokovic
Kurz : 1.66
Příležitost : zápas
Tip : 1
Důvěra : 8/10
Datum zápasu : 05.04. 21:05
Skot Andy Murray v tomto roce ničí jednoho soupeře za druhým. Triumfoval na podnicích v Dauhá, Rotterdamu a na exhibičním turnaji v Abu Dhabi. Na předchozím turnaji v Indian Wells se dostal do finále kde podlehl Nadalovi. Murray letos prostě předvádí fantastický tenis co se hlavně ze strategického hlediska týká. Umí své soupeře rozběhat a nekompromisně zakončit výměnu, ale má i velice propracovanou obranu a kazí minimálně. Murray letos také ukazuje svoji morální a mentální sílu, když stojí proti breakpointům, tak hraje ještě o 50% lépe a soupeř má jen tak velmi malou šanci získat jeho podání. To vše podtrhuje jeho skvělý servis, kterým si dokáže právě v těžkých chvilkách pomoci.

Novak Djokovič neprožívá zrovna dobrou sezonu. Jediný svůj titul si připsal na turnaji v Dubaji kde ve finále porazil Davida Ferrera. Na letošním AO vzdal ve čtvrtfinále Roddickovi kvůli zdravotním problémům. Ty se také projevili v zápase proti francouzovi Tsongovi ve čtvrtfinále turnaje v Miami, ale Djokovič to zvládl a dokázal zvítězit i v semifinále proti Federerovi. Proti Murraymu to bude mít, ale velice těžké, poslední 2 vzájemné zápasy lépe zvládl právě skot, když Djokoviče porazil loni v Torontu i v Cincinnati.

Stejný scénář by se měl opakovat i v tomto utkání, Djokovič je těžko silou přemůže skvělého obranáře Murrayho, který se bude radovat z dalšího turnajového titulu v této sezoně.
Autor: hotar1991Analýz: 0OK: 0KO: 0yeld: 0 %Zisk: 0zpět 
celkem uživatelů: 1981 přihlášených uživatelů: 1 podaných tiketů(nevyhodnocených): 77
© Copyright PROFIBET.EU 2009
Najlepsie online casino – ako si vybra poctivé kasíno – prostí hacky do života
Všetky práva vyhradené