Sparta-Liberecpřidáno: 05.04. 23:58  

Sparta-Liberec
Kurz : 1.66
Příležitost : zápas
Tip : 1
Důvěra : 7/10
Datum zápasu : 06.04. 17:15
Spartu vede do jarní části nové trenérské duo Chovanec - Hašek, kterým pomáhá ještě asistent Kmoch. Po velice nepovedeném podzimu je cíl Sparty jasný, a to vybojovat 2.příčku zajištující kvalifikaci o Ligu mistrů. Start do jarní části se Spartě povedl, když zvítězila na půdě Sigmy Olomouc, Žižkova a doma s Brnem. Ovšem zaváhala doma s Českými Budějovicemi a v Teplicích. V bráně je jedničkou velezkušený Jaromír Blažek, osu týmu tvoří Řepka, Hubník, Kladrubský a slovenská posila Juraj Kucka, který se uvedl velice dobrými výkony a určitě na ně bude chtít navázat i v tomto utkání.

Liberec si v posledních 4 zápasech pod vedením Ladislava Škorpila připsal 10 bodů, ale jednalo se o zápasy s týmy ze spodních pater tabulky jako je Zlín, Bohemians Praha anebo Příbram. Liberci se proti Spartě daří, v loňské sezoně jí "ukradl" titul, letos si Škorpilova družina poradila se Spartou, která byla na podzim ve velmi těžké krizi jednoznačně 3:0. Bezpochyby největší hvězdou Liberce je Andrej Kerič, který se podílí téměř na každé brance týmu ze severu Čech. Trenér Škorpil bude postrádat v tomto utkání dva velice zkušené hráče a to Nezmara s Holeňákem, kteří si odpykávaji disciplinární trest.

Sparta má šanci stáhnout náskok na vedoucí Slavii, i když to v konečném součtování zřejmě nebude nic řešit Sparta v tomto utkání zvítězí a připíše si do tabulky Gambrinus ligy 3 body.
Autor: hotar1991Analýz: 0OK: 0KO: 0yeld: 0 %Zisk: 0zpět 
celkem uživatelů: 1981 přihlášených uživatelů: 3 podaných tiketů(nevyhodnocených): 84
© Copyright PROFIBET.EU 2009
Najlepsie online casino – ako si vybra poctivé kasíno – prostí hacky do života
Všetky práva vyhradené