Hewitt-Safinpřidáno: 13.04. 21:40  

Hewitt-Safin
Kurz : 1.73
Příležitost : zápas
Tip : 1
Důvěra : 9/10
Datum zápasu : 14.04. 11:05
Rus Marat Safin už nehraje takový tenis jako před pěti lety kdy byl na vrcholu své kariéry. Poslední velký úspěch zaznamenal na loňském Wimbledonu kde se dostal až do semifinále, ale podlehl švýcarovi Federerovi. Na letošním jediném grandslamu AO se dostal do 3.kola, ve kterém vypadl taktéž s Federerem. Poté 2x neprošel ani přes 1.kolo (Marseille a Dubaj)! Na dalších dvou turnajích v Miami a Indian Wells postoupil pouze do 2.kola, ale na své dvě výhry se nadřel, když porazil Massua a Hernandeze až po těžkých bojích.

Lleyton Hewitt letošní comeback k výšinám bere zřejmě opravdu vážně. Na turnaji v americkém Memphisu se dostal až do semifinále, kde prohrál po třísetové bitvě s pozdějším vítězem Roddickem. Jeho parádní vystoupení mohli vidět diváci v americkém Houstonu, kde místní podnik výhrál. V Houstonu neztratil ani set a zaslouženě tak získal po více než dvou letech titul na okruhu ATP. Ve finále si celkem lehce poradil s Waynem Odesnikem 6:2, 7:5.

Marat Safin má již svá nejlepší léta za sebou a na okruhu ATP už jen tak paběrkuje a sbírá pouze odměny za startovné na turnajích, zato australan Hewitt touží se vrátit minimálně do TOP30 a po turnaji v Houstonu má k tomu dobře nakročeno. Když bude pokračovat ve výkonech jako předváděl v Houstonu, tak by pro něj Safin neměl být žádný problém a Hewitt by měl jednoznačně zvítězit a tím postoupit do dalšího kola turnaje v Monte Carlu.
Autor: hotar1991Analýz: 0OK: 0KO: 0yeld: 0 %Zisk: 0zpět 
celkem uživatelů: 1981 přihlášených uživatelů: 6 podaných tiketů(nevyhodnocených): 82
© Copyright PROFIBET.EU 2009
Najlepsie online casino – ako si vybra poctivé kasíno – prostí hacky do života
Všetky práva vyhradené