Cincinnati-S.Franciscopřidáno: 20.08. 16:58  

Cincinnati-S.Francisco
Kurz : 2.06
Příležitost : zápas
Tip : 1
Důvěra : 9/10
Datum zápasu : 20.08. 18:35
Zatím domácí vypadají na sweep a včera prohráli fotbalovým výsledkem 0-1 a udělali 2 slaboulinké hity a horší to snad už být nemůže.
CO MĚ TEDY VEDE K TOMU ŽE JIM VĚŘÍM.
No za prvé, domácí tahají dlouhou šnůru bez výhry, za druhé Harang letos proti nim již nadhazoval a byla z toho výhra 5-2, navíc nadhazoval za Obry Cain , který bude nadhazovat i dnes. Taková trochu shoda náhod ale Červení poměrně na Caina i Lincecuma umí na něho udělali over v posledních dvou zápasech kdy proti nim nadhazoval což se povede málokomu a hitaři Reds nejsou nijak silní v kraflecích takže by na tom něco mohlo být že tihle neumětelové to na esa nadhozu Friska umí.
Jinak stats. jsou hodně proti tomuto tipu , je to takový protiprouďák a spíše založený na intuici, no intuici Harang z posledních tří vychází lépe než Cain, era 3.38 pro domácího borce a 4.84 pro Caina.
Každopádně Červení táhnou prohry už dlouho a ne zcela v optimální formě nadhazující Cain, kterého již jednou v této sezoně udělali to jsou atributy na které sázím a domácí snad udělají nějaký doběh a ne jako včera , jsou dole a odrazit se můžou jedině nahoru, no uvidíme.
Autor: aleniceAnalýz: 0OK: 0KO: 0yeld: 0 %Zisk: 0zpět 
celkem uživatelů: 1981 přihlášených uživatelů: 4 podaných tiketů(nevyhodnocených): 85
© Copyright PROFIBET.EU 2009
Najlepsie online casino – ako si vybra poctivé kasíno – prostí hacky do života
Všetky práva vyhradené